ONTDEK PRAAG OP DE FIETS

Een stad als Praag is heel goed geschikt om op de fiets te ontdekken. Het klimaat is er over het algemeen prima om te fietsen en op de fiets ben je ook nog eens lekker gezond bezig. Je kunt met de fiets ook meer plekjes ontdekken en zien dan wanneer je in een bus zit. Er zijn volop mogelijkheden om Praag op de fiets te ontdekken. Je kunt natuurlijk een fiets huren en vervolgens zelf op pad gaan. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Praag met een ervaren gids die je van alles laat zien en ook veel interessante informatie en tips kan geven.

Fietstours door Praag

In Praag kun je deelnemen aan verschillende fietstours. Deze fietstochten met enthousiaste gids (Nederlandstalig en bij sommige tours Engelstalig) kun je reserveren bij Baja Bikes. Dit bedrijf is gespecialiseerd in fietstochten in steden over heel de wereld.

Er zijn verschillende fietstochten die je kunt boeken, waarvan de Praag Highlights Fietstour veruit de meest populaire is. Binnen een tocht van ongeveer twee uur bezoek je de belangrijke bezienswaardigheden van Praag zoals de Joodse wijk, de Oude Stad, de Burchtwijk, de Tyn Kerk, het Oude Stadsplein en het Nationaal Theater. Een andere leuk fietstocht in Praag is de ‘Geheimen van Praag‘ fietstocht die vooral bedoeld is voor wie Praag al kent en andere verrassende plekjes buiten de gebruikelijke hoogtepunten wil zien.

Fietstocht door Praag met gids

Reserveren

Vooraf reserveren is een must. Zonder reservering kun je niet mee. Voor de Nederlandstalige Praag Highlights Tour geldt dat deze soms vrij snel uitverkocht zijn en dat op tijd reserveren daarom wel handig is. Dat is echter zonder risico, want je hoeft niet vooraf te betalen en je mag gratis wijzigen of annuleren. Mocht het weer je niet aanstaan dan cancel je de trip gewoon of je verschuift hem naar een andere dag. Als er regen valt tijdens de fietstocht dan zijn er ook gratis ponchos beschikbaar.

BEKIJK ALLE FIETSTOURS IN PRAAG