HANDIGE TIPS VOOR PRAAG

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en staat er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan Praag is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je stedentrip naar Praag wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar Praag boekt of als je ter plaatse bent.

Dit zijn onze Praag tips:

Goedkoop overnachten in Praag
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in Praag. Zo hoef je niet zelf allerlei verschillende boekingssites af te struinen.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door Praag rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van Praag bezoeken. Je mag tijdens de geldigheid van je ticket onbeperkt uit- en instappen.

Ontdek Praag op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om Praag te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Praag met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.

Interessante excursies
Vanuit Praag kun je allerlei leuke excursies maken zoals naar het romantische Cesky Krumlov, de middeleeuwse stad Kutná Hora of het Terezin concentratiekamp.

Praag voordeelkaarten
Met de uiteenlopende city passes voor Praag kun je (soms veel) geld besparen op vervoer, entreeprijzen en de kosten voor excursies in Praag.