PRAAG VOORDEELKAARTEN

Net als in veel andere toeristische steden kent ook Praag een toeristenkaart waarbij je een aanzienlijk voordeel kunt behalen. Bezoek musea of bezienswaardigheden gratis of krijg soms flinke kortingen op entreeprijzen. De toeristenkaart voor Praag heet Prague Card en is te koop met een geldigheid van 2, 3 of 4 dagen. In verhouding zijn de driedaagse en vierdaagse kaarten goedkoper dan de kaart voor twee dagen.

Dit zit inbegrepen in iedere Prague Card:
• Gratis deelnemen aan een bustour door Praag.
• Gratis transfer van en naar de luchthaven van Praag.
• Gratis toegang tot verschillende populaire musea en bezienswaardigheden in Praag zoals de Praagse Burcht, het Joods Museum, het stadsmuseum van Praag, het Gouden Straatje, het oude Koninklijke Paleis en de Petrin uitkijktoren.
• Korting op andere musea, bezienswaardigheden, excursies en restaurants. De korting kan oplopen tot 50%.

Gezien de lage aanschafprijs heb je de investering er vrij snel uit, zeker als je voor de kaart van drie of vier dagen kiest. Als je alles los moet doen en regelmatig het openbaar vervoer gebruikt in Praag dan ben je aan losse kaartjes al snel het dubbele of meer kwijt.

Je kunt de Prague Card alvast via internet reserveren. Dit scheelt tijd in Praag en je bent gegarandeerd van de beste prijs voor de Prague Card.

MEER INFO OVER DE PRAGUE CARD
en reserveer hem alvast via internet

Praag Pass

De voordelige Praag Pass is een echte aanrader als je Praag gaat bezoeken. Je schaft hiermee in één keer toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Praag aan. Waar mogelijk kies je meteen de data en eventuele tijdvakken voor populaire attracties zoals voor het Kasteel van Praag. Je kunt de tickets van de London City Card mobiel opslaan. Je hoeft geen losse entreetickets mee te nemen.

Dit is inbegrepen in de Praag Pass:

✅ skip the line toegang tot het Praag Kasteel

✅ rondvaart over de Moldau – zie alle belangrijke bezienswaardigheden van Praag vanaf de rondvaartboot

✅ skip the line toegang tot de Astronomische Klok van Praag

✅ 10% korting op andere attracties in Praag

De Praag Pass is een exclusief product van Tiqets.com, de marktleider op het gebied van city passes. De Praag Pass is alleen via internet te koop:

Bekijk en boek de Praag Pass